Individuele sessies

Scroll Down

Wegens het succes en de kracht van de online sessies; en met het oog op mijn toekomstige co-creatie gaan sessies online door.

!ONLINE! COGNITIEVE LICHAAMSGERICHTE BEGELEIDING

Ook op afstand is begeleiding mogelijk. Zoals bij een 'real life' consult krijgen zowel geest als lichaam aandacht tijdens de begeleiding. Je kan in denkpatronen vastzitten, rondlopen met bepaalde visies over jezelf, de ander en de buitenwereld. Deze kunnen je beperken om te functioneren zoals je wil én van waaruit je ook het liefst wil leven.

Hoe ga ik te werk?

Eerst en vooral krijg je inzicht in jouw cognitie, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen. Naderhand - indien jouw bewustzijn van deze 3 aspecten aanwezig is - wordt er meer en meer leiding gegeven aan jouw bewustzijn en laten we het lichaam spreken. Met het uiteindelijke doel jezelf bewegingsvrij te voelen in jouw denken, voelen en gehele 'zijn'.

Praktisch

Dit door middel van begeleiding via ZOOM. Via deze link kan je ZOOM alvast installeren op jouw mobile device. Voor het starten van de sessie ontvangt u nog een persoonlijke link die toegang geeft tot het videogesprek. Indien je dit wenst, neem ik de sessie voor jezelf ook op.

Prijzen:

Intake 1-1,5u: € 95

Sessie 1u: € 95

Sessie 1,5u: € 195

Koptekst 1

'Hoe bewuster van jezelf, hoe vlotter en fijner jouw evolutie'

!ONLINE! ENERGETISCH LICHAAMSWERK

Ook voor het energetisch lichaamswerk geldt de mogelijkheid om op afstand te werken. De sessie gebeurt online via ZOOM.

In je lichaam is spanning opgestapeld, blokkades van je dagelijkse leven, maar ook van in je vroege kindertijd. Door middel van energetisch lichaamswerk krijg ik direct toegang tot de spanningen in jouw lichaam die op dat moment aan de orde zijn. Deze kunnen we dan verzachten en doen verdwijnen.

 

Hoe ga ik te werk?

Je brengt aan wat je wil veranderen in jouw leven op mentaal, lichamelijk, relationeel en/of emotioneel vlak. Ik stem me af op jouw energetisch lichaam en wat er niet stroomt. Dit kunnen lichamelijke pijnen zijn, maar het kunnen ook emotionele of mentale blokkades zijn. De bedoeling is om hier terug energetische stroming in te krijgen, zodat je kan veranderen wat je wil veranderen.

 

Tijdens en/of op het einde van de sessie geef ik feedback over wat ik voel, waar je bewust mee kan omgaan en wat je kan toepassen in jouw dagelijks leven. Na de integratiefase manifesteert de energetische verandering zich in jouw dagelijks leven. Jouw lichaam, geest en emoties voelen lichter aan.

 

Praktisch

Via deze link kan je ZOOM alvast installeren op jouw mobile device. Voor het starten van de sessie ontvangt u nog een persoonlijke link die toegang geeft tot het videogesprek. Indien je dit wenst, neem ik de sessie voor jezelf ook op.

Prijzen:

Sessie 30 min.: € 60

Sessie 45 min.: € 75

Sessie 1u.: € 95

Sessie 1,5u: € 195

Afhankelijk van jouw mutualiteit is er gedeeltelijke terugbetaling mogelijk. Vraag ernaar bij jouw mutualiteit.

Indien je verhindert bent voor de afspraak, gelieve dan ten laatste 24u. voor de sessie te verwittigen.

Als je verwittigt binnen de 24u. dan dien ik de afspraak in rekening te brengen.

Meer info of maak een afspraak?

Maja - Elien Van Bouchaute

maja@maja-elienvb.com

Tel: +32497243197

Dank je. Ik antwoord zo spoedig mogelijk. Hartelijke groet, Maja Elien